Inrichting & Kantoorgroen

INRICHTING EN KANTOORGROEN

Niet alleen uw wanden, maar de hele ruimte wat groener maken?

Mosmuur ontwerpt en realiseert indoor-nature en kantoorgroen.

__________________________________________________________________________________________________________________

ONS INDOOR NATURE CONCEPT

______________________________________________________________________________Een groene meerwaarde in elk interieur


Een mosschilderij is een levend kunstwerk. Deze natuurlijke schilderijen zijn echte groene blikvangers en zorgen voor een aangenaam en rustgevend gevoel in een ruimte. U combineert bovendien de twee grootste decoratie elementen tot één object: kunst en natuur. Voor een kantoor, wachtruimte of een restaurant is een moskader ideaal.


Een plantenwand neemt veel plaats in beslag, vraag om extra verlichting, stroom en water voorziening voor watercirculatie en regelmatig onderhoud. Een moskader is daarentegen geheel onderhoud loos, en is slechts enkele centimeters diep.

U kan door middel van moskaders natuur in uw leefruimte brengen op plaatsen waar leven voor andere planten onmogelijk zou zijn: in donkere hoeken, erg vochtige kelders, een wellness ruimte of badkamer, de mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Net zoals moswanden absorbeert ook een mosschilderij het geluid en resonantie. Mosschilderijen worden daarom vaak als akoestische panelen toegepast. U kan een mosschilderij laten maken naar een eigen ontwerp, in alle mogelijke formaten en met een lijst in kleur en stijl naar keuze.


__________________________________________________________________________________________________________________

PLAATSING EN NAZORG

__________________________________________________________________________________


Ons bekwaam team verzorgt de perfecte installatie


Wanneer u een mosmuur bij ons besteld, adviseren wij u om deze ook door ons te laten plaatsen of installeren. Mos is een erg gevoelig product, dat specifieke noden heeft opdat het tijdens transport of plaatsing niet beschadigd geraakt. Er zullen steeds kleinere deeltjes mos lossen tijdens verplaatsing of het ophangen. Wij beschikken over het geschikte materiaal voor veilig transport en een team vakkundige techniekers, indien u bij ons een grotere mosmuur besteld raden wij aan de plaatsing door hen te laten uitvoeren. Zo bent u zeker dat het resultaat optimaal is en kunnen wij hen laten bijsturen waar nodig tot u 100% tevreden bent van uw mosmuur of kader.


Ons team kan ter plaatse ook nog kleine correcties aanbrengen, zodat het ophangsysteem geheel verdwijnt uit het zicht en opdat beschadigingen dadelijk kunnen worden vervangen. We komen op voorhand alles opmeten en met u de offerte bespreken. Wil u specifieke belichting of advies van een interieurarchitect, dan kunnen wij ook dit voorzien. Op aanvraag maken wij ook een visuele presentatie  van het mosontwerp in 3D simulatie, zodat u zich een beter beeld van het eindresultaat kan vormen.

__________________________________________________________________________________________________________________

Op de moswanden wordt een garantie van 5 jaar geboden, ingaande vanaf de datum van oplevering van het project. Inhoud van de garantie: Mosmuur garandeert de kleuren en de vastheid van de mossen bij een normale blootstelling van de mosmuur op de voorgestelde plaats van installatie en dit gedurende een periode van 5 jaar vanaf datum van de installatie.Indien dit niet het geval zou zijn, zal verkoper gratis de nodige herstellingen doen binnen een redelijke termijn.   Bij offerte worden op vraag van klant attesten geleverd voor brandveiligheid, MSDS-fiches enz.